Timișoara va avea sală polivalentă de 16.000 de locuri! Aradul se chinuie să finalizeze un stadion de nici 12.000 de locuri…

  de - | 1 noiembrie 2019, 6:10 PM | Sport

  0

  Compania Naţională de Investiţii va construi, în comuna Giroc de lângă Timişoara, o sală polivalentă cu 16.000 de locuri.

  În Timiș, Consiliul Judeţean Timiş şi Primăria Timişoara nu s-au putut pune de acord în privinţa locaţiei pe care va fi construită această sală polivalentă. Consiliul Judeţean Timiş şi-a dorit ca sala să fie construită la Giroc, la ieşire spre Timişoara, pe un teren care a aparţinut unei Unităţii Militare. În acelaşi timp, Primăria Timişoara a vrut ca sala să fie ridicată lângă Stadionul Dan Păltinişanu. Ambele instituţii au pus la dispoziţia CNI terenuri pe locaţiile propuse, scrie news.ro.

  Consiliul Judeţean Timiş a pus la dispoziţia Companiei Naţionale de Investiţii o parcelă de 9,5 hectare pentru sala polivalentă, în comuna Giroc.

  Pe de alta parte, Primăria Timişoara a pus la dispoziţia CNI un teren de 3,9 hectare plus un altul de 1 hectar, care în primă instanţă nu puteau fi unificate, însă s-a procedat la o completare.

  Astfel, viitoarea sală polivalentă de lângă Timișoara va fi mai încăpătoare decât Stadionul „Francisc Neuman” care se contruiește de mai bine de cinci ani la Arad, e drept, din bani de la bugetul local.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.