Țigările nu se mai vând la „gemuleț” de magazin, ci de… mașină | Video cu camera ascunsă

  de Tudor Bogdan | 19 mai 2018, 11:18 AM | Știri Arad | Topic special

  5

  Nu este o știre pentru nimeni că în Arad, și nu numai, se face trafic cu țigări, dar când acesta se produce chiar la doi pași de o secție de Poliție, începe să ridice semne de întrebare.

  Astfel, un cititor al Special Arad a filmat zilele trecute, iar apoi a trimis filmulețul pe adresa redacției, o scenă despre care acesta susține că demonstrează cum se face trafic cu țigări în Arad, în zona Fortuna mai exact.

  Scena, dacă într-adevăr în imaginile surprinse este vorba despre trafic cu țigări, întâmplarea este cu atât mai interesantă, cu cât scena are loc la doar câțiva pași de Secția nr. 1 a Poliției din Arad. Adică chiar sub nasul polițiștilor, iar „vânzătoarea” pare destul de relaxată.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dar traficantii de tigari stau acolo de cel putin 15 ani, politia stie foarte bine. Tigarile sunt depozitate en gross intr-un apartament de la parterul blocului A9 si marfa mai putina se afla intre tufe, pentru a nu fi prinsi 🙂
   Politia stie foarte bine 🙂

   +18 voturi
   +1
   -1
  2. Anul trecut polițiștii de la Secția 1 au făcut percheziții și confiscat bani și țigări de la traficanți din zona, insa procurorii nici nu s-au sinchisit să-i trimită în judecată, deci despre ce vorbim…. iar de mers la adevărații traficanți e greu, până nu arestezi câțiva micuti….. Plus că opinia publică încurajează acest trafic prin simplu fapt că se aprovizionează de la ei….

   +12 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.