Țigări de contrabandă, depistate de polițiștii din Vlaicu

  de Special Arad | 7 noiembrie 2018, 3:36 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au desfășurat ieri, în Piața Fortuna din municipiu, o acțiune pentru depistarea personelor care comercializează produse accizabile, fără drept.

  Astfel, a fost depistat un bărbat de 44 de ani, din Arad, în timp ce oferea spre comercializare 82 pachete țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă.

  Au mai fost depistați o femeie de 45 și un bărbat de 41 de ani, din Arad, în timp ce ofereau spre comercializare 331 pachete țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă. De asemenea, a fost găsită asupra lor și suma de 1.610 lei, provenită din vânzarea de țigarete.

  Polițiștii au indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor, atât cele 8.260 țigarete depistate, precum și suma de 1.610 lei, pe numele celor în cazuă fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.