Țigări de contrabandă, confiscate de polițiști la Arad și la Vladimirescu

  de Special Arad | 11 februarie 2020, 12:57 PM | Știri Arad | Vladimirescu

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice cercetează doi bărbați care dețineau în vederea comercializării țigări de contrabandă.

  Astfel, un arădean de 58 de ani a fost depistat în trafic, pe raza municipiului, în timp ce transporta într-un autoturism 3.000 de țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă, care urmau a fi comercializate în Arad.

  Pe raza localității Vladimirescu a fost depistat un bărbat de 63 de ani, din aceeași localitate, în timp ce oferea spre comercializare 8.720 de țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă.

  Țigaretele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, cei în cauză fiind cercetați pentru contrabandă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.