miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Țigări în valoare de 1,5 milioane de euro, descoperite la frontiera Nădlac II

  de Ioana Costaș | 27 noiembrie 2023, 11:04 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, la intrare în ţară, într-un automarfar condus de un cetățean român, 1.120 de baxuri de țigări în valoare de 7.280.000 de lei. Conform actelor, camionul transporta hârtie pe ruta Germania-Republica Moldova.

  „În acest sfârșit de săptămână, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un cetățean român, în vârstă de 45 de ani, conducând un ansamblu rutier înmatriculat în România. Conform documentelor însoțitoare ale mărfii, autocamionul circula pe ruta Germania – Republica Moldova, fiind încărcat cu hârtie.

  La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul destinat transportului de marfă, cantitatea totală de 1.120 de baxuri de țigări, în valoare totală de 7.280.000 de lei (1.456.000 de euro).

  Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză, colegii noștri efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun”, a transmis inspectorul de poliție Andrei Alexandru Dincă, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. == AHA == ROMULANII S AU PUS PE CONFISCARI SI ARESTARI IN VAMI DUPA CE AUSTRIECII LE AU PUS PE MASA FILMARI PRIVIND CORUPTZIA HALUCINANTA DIN VAMILE FANARIHOTZILOR == SI UITE ASA LE AU INCHIS GURA LA KOKALARI CARE SE VAITAU CA LA SHATRA PRIN UE CA AUSTRIA E REA SI NU NE VREA IN EUROPA . ==
   == PRIM MINISTRU ARGENTOIANU IN 1939== SINGURELE LUCRURI ORGANIZATE IN ROMANIA SUNT HOTZIA SI SPELTZUL ==
   == TRAIASCA CORUPTZIA == TRAIASCA FANARIHOTZII == MANDRU CA SUNT KOKALAR DE 1 DECEMBRIE ==

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.