duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Theresa May, viitorul premier britanic, confundată cu o actriță porno

  de - | 13 iulie 2016, 4:37 PM | Monden

  0

  Theresa May, cea care va deveni noul premier britanic, în urma demisiei lui David Cameron, este confundată de utilizatorii Twitter cu o actriță din filme pentru adulți. Acest lucru este posibil din cauza numelor celor două, care diferă doar cu o literă.

  Astfel, în ultimele zile, modelul Teresa May a câștigat mii de fani pe rețeaua de socializare, mulți dintre utilizatori fiind convinși că vor urmări de fapt activitatea noii șefe a guvernului de la Londra, informează RT.com.

  La scurt timp după ce a devenit clar că fostul ministrul de Interne Theresa May va deveni liderul Partidului Conservator și implicit premier, starul prono a început să primească mesaje de felicitare pe Twitter.

  Teresa s-a declarat surprinsă și amuzată de confuzia internauților.

  Mai mult, ea a ajuns să se comporte deja ca un veritabil politician, încercând să obțină profit de pe urma capitalului de imagine pe care l-a câștigat în ultimele zile.

  Sursa: B1 TV

  Aceasta este Theresa May, viitorul premier al Marii Britaniei:

  confuzie-in-randul-internautilor-britanici-cum-a-ajuns-theresa-may-viitorul-premier-sa-fie-confundata-pe-twitter-cu-o-actrita-din-filme-pentru-adulti-193631

  Și aceasta este Teresa May, cunoscută pentru rolurile din filmele de adulți:

  tm2

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.