„The God of Sex and Drums and Rock ‘N Roll!” Cântărețul Meat Loaf a murit la 74 de ani înconjurat de familie

  de - | 21 January 2022, 10:38 AM | Internaţional | Muzică

  0

  (foto: Society of Rock)

  Cântărețul și actorul american Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani, a confirmat agentul său. Nu a fost împărtășită nicio cauză a morții.

  Muzicianul născut Marvin Lee Aday a murit pe 20 ianuarie, având-o alături de soția sa, Deborah.

  „Știm cât de mult a însemnat pentru mulți dintre voi și apreciem cu adevărat toată dragostea și sprijinul acordat în timpul acestei perioade de durere în pierderea unui artist atât de influent și a unui bărbat frumos”, a spus familia lui Meat Loaf într-un comunicat. „Din inima lui până în sufletele voastre… nu vă opriți niciodată din legănat!”

  Scris și compus de Jim Steinman, albumul de debut al lui Meat Loaf din 1977, Bat Out of Hell este unul dintre cele mai vândute albume din istoria SUA, cu peste 14 milioane de unități vândute.
  Muzicianul a murit acasă cu familia alături, a confirmat agentul său.
  Sursa: https://www.theguardian.com/music/2022/jan/21/meat-loaf-bat-out-of-hell-singer-dead-at-74?fbclid=IwAR19_v6GUrLV2KjfDxUzYxu9TSWcjPEM_IMfSyZ3hfQS2b_-cR8yVWSnnSY

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.