„The Beguiled” – noul film al Sophiei Coppola, selecționat la Cannes 2017

  de - | 24 April 2017, 5:32 PM | Film

  0

  Filmul marchează revenirea Sophiei Coppola pe marele ecran după patru ani de absență.

  Nicole Kidman caută o răzbunare sângeroasă în trailerul filmului „The Beguiled”, selecționat la Cannes în principala secțiune competițională, cu o distribuție ce-i cuprinde pe Nicole Kidman și Colin Farrell (cei doi joacă împreună și în filmul „The Killing of a Sacred Deer”, al regizorului Yorgos Lanthimos din Grecia, de asemenea concurent la Palme d’Or), Kirsten Dunst și Elle Fanning, scrie CineMagia.

  În acest al doilea trailer apărut pentru drama Sofiei Coppola The Beguiled, Colin Farrell a cam intrat într-o încurcătură. Povestea, inspirată de romanul lui Thomas P. Cullinan din 1966, „A Painted Devil”, plasată în Statele Unite în timpul Războiului de Secesiune, este despre un soldat al Uniunii (Farrell) care, rănit, se refugiază într-un internat de fete Confederat.

  După mai multe poveşti de dragoste, femeile îşi regândesc atitudinea faţă de pacientul lor, iar conducătoarea lor, Martha Farnsworth (Nicole Kidman), se arată dornică să ofere propria ei idee de ospitalitate sudistă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.