The Bandits a lansat albumul „Povești din Pandemie”

  de Special Arad | 11 May 2022, 8:25 AM | Muzică

  0

  Trupa timișoreană The Bandits a lansat piesa cu numarul 8, Lângă Tine, si ultima care încheie albumul Povești din Pandemie. Piesele se găsesc în format digital pentru ascultare și cumpărare, genul este rock și concertul de debut va fi joi, 12 mai, la Casa del Retro, în Timișoara.

  „Povești din Pandemie este un album la care lucram de 2 ani, conține 8 piese și se poziționează în zona de rock balkanic presărat cu umor și ironie. Ultima piesă este în limba engleză și e cântată și de claparul trupei Francis Mozes. Ne dorim ca lumea să asculte piesele, să vină la concerte și la final să plece încărcați cu energie și cu un zămbet pe față.” spune Răzvan Munteanu – solist The Bandits

  Muzica și textul aparțin trupei, înregistrările, mixajul și masterizare au fost realizate la studioul Music Hub TM, cu ajutorul lui Remus Gașpar(Jimmy). O bună parte din piese au fost produse în regim propriu de către Sorin Stroie – chitaristul trupei.

  Trupa The Bandits s-a născut în plină pandemie și este alcătuită din Sorin Stroie – chitară, Alexandru Munteanu – tobe, Tibor Aranyi – bass, Francis Mozes – clape și Răzvan Munteanu – voce. Albumul lansat conține piesele Taxe și Impozite, Era Digitală, Băiat Talentat (alaturi de Tase Pârvu), Țuică de Banat, În Grădină, Revoluția Iubirii, Pisica și Lângă Tine, o bună parte din melodi au intrat deja si la radio.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.