marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Testând plantația Kinema Ikon

  de Tomck@t | 8 octombrie 2016, 7:48 PM | Cultură

  0

  Cristina Bogdan și poetul V. Leac sunt cei care au „comis” episodul 18 din sezonul 3 al serialului de expoziții marca Kinema Ikon, vineri seara. „Testând planeta” e numele expoziției și e aproape de negăsit… la fel ca și natura în ultimul timp și în acest ritm cu care tinde să dispară (desigur, nu benevol, ci din cauza omenirii). Sau cel puțin concluzia aceasta am tras-o, văzând mini-fotografiile care reprezentau natura.

  Pentru cei care s-au născut azi sau ieri, pe cale nenaturală, trebuie precizat că Natura e chestia aia preponderent verde care nu prea se găsește în oraș, decât prin parcuri și pe malul Mureșului și e, de regulă, incredibil de departe de centru. Este nespus de periculos de vizitat, că e plină de urși, capre cu trei iezi și zombi cu patru capete, deci mai bine lăsați-o moartă. Natură e și ceea ce vrea să (re)prezinte expoziția despre care vorbim, doar că e o natură mai dispersată printre celelalte „mechanisme artistice” din sala Kinema Ikon. Că de aia-i decât un test.

  testand-pla-1 testand-pla-2 testand-pla-3 testand-pla-4 testand-pla-5 testand-pla-6 testand-pla-7 testand-pla-8 testand-pla-9 testand-pla-10 testand-pla-11 testand-pla-12 testand-pla-13 testand-pla-14 testand-pla-15 testand-pla-16 testand-pla-17 testand-pla-18 testand-pla-19 testand-pla-20 testand-pla-21 testand-pla-22 testand-pla-23 testand-pla-24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.