Terenuri situate pe drumul județean Sânmartin – Șimand – Olari – Caporal Alexa, preluate de CJA

  de Special Arad | 29 March 2022, 4:15 PM | Administraţie

  0

  Consiliul Județean Arad anunță că a preluat, în urma ședinței de astăzi, din domeniul public al comunei Olari în domeniul public al județului Arad, suprafețe de teren situate pe drumul județean Sânmartin-Șimand-Olari-Caporal Alexa!

  „Sunt demersuri necesare și oportune pentru continuarea și buna execuție a lucrărilor de modernizare a DJ 709F Sânmartin – Olari – Caporal Alexa. Prin transferul acestor parcele de teren, în suprafață totală de 56.975 mp, vom amenajarea de șanțuri și accese la proprietățile situate pe DJ 709F, respectiv accese și parcări în fața unor instituții de interes din comună. Ne dorim o lucrare de calitate, care să ofere inclusive facilitățile pe care le doresc cetățenii. Am preluat aceste terenuri pentru că posibilitatea financiară a Consiliului Județean superioară celei de care dispune comuna Olari și vom putea realiza aceste dotări odată cu finalizarea drumului“, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Drumul județean Sânmartin-Șimand-Olari-Caporal Alexa are o lungime totală de 23,4 kilometri, investiție realizată din fonduri guvernamentale, în urma unui proiect câștigat de Consiliul Județean Arad, prin Programul Național  de Dezvoltare Locală.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.