duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Terapie în 3”, la Teatrul de Vară

  de Special Arad | 25 iulie 2023, 9:34 AM | Cultură

  0

  În această săptămână, la Teatrul de Vară Ethos se va juca super comedia „Terapie în 3”, regizată de Radu Gabriel.

  Miercuri, 26 iulie, de la ora 20:00, pe scena din curtea Centrului Cultural Județean Arad vor urca actorii Luminița Bucur, Oleg Apostol si Maria Radu, un trio de succes, care mereu stârnește hohote de râs, un trio care face… terapie prin comedie!

  Sinopsis: O soție nefericită, un soț indecis și un psiholog nonconformist – rețeta pentru a salva o căsnicie! „Terapie în 3” este o comedie care urmărește un caz cu totul special – cel al cuplului Alma și Rareș Priceputu, care testează abilitățile și răbdarea celui mai bun terapeut…

  Bilete

  Prețul biletului este de 6 lei (preț întreg – adulți) și 1,5 lei (preț redus – elevi). Biletele se pot achiziționa de la Teatrul de Vară (str. Gheorghe Barițiu nr. 16), în zilele de luni și marți, între orele 09.00 – 16.00 și miercuri între orele 09.00 – 16.00 și 18.00 – 20.00, pentru spectacolul din săptămâna respectivă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.