miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Tentativă de suicid în Capitală! O fată s-a aruncat în fața unui tren

  de - | 9 iunie 2021, 9:42 AM | Naţional

  0

  Trafic îngreunat în această dimineață la metrou. O femeie de 20 de ani s-a aruncat în fața trenului la stația Lujerului.

  Valentin Stan, jurnalist Digi24: Incidentul a avut loc în jurul orei 9:00. Conductorul metroului a fost cel care a sunat la 112, după ce a văzut că fata s-a aruncat în fața garniturii.

  În câteva minute au venit salavatorii și paramedicii SMURD. În momentul de față se află acolo și încearcă să o salveze pe fată, care se află între vagoane 3 și 4.

  Este o intervenție dificilă, iar din informațiile pe care le avem, se pare că tânăra este în viață, chiar vorbește cu salvatorii. Va mai dura însă până când ea va fi scoasă de acolo.

  Traficul de la metrou a fost dat peste cap pe tronsonul Anghel Saligny – Preciziei. Se merge doar pe un singur fir și s-a format aglomerație, pentru că garniturile de metrou ajung în stații mult mai decât în mod normal.

  Metrorex a emis un comunicat prin care informează că „astăzi, 9 iunie 2021, începând cu 08:38, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Lujerului, linia 1”.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.