Update Tentativă de omor la Șiria! Darius Trif, un tânăr din localitate, a fost desfigurat și lăsat să zacă pe câmp după ce a fost bătut de doi verișori (Foto)

  de Tudor Bogdan | 29 iulie 2019, 1:23 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Scene de o violență extremă s-au petrecut azi noapte la Șiria. Un tânăr din localitate, Darius Trif, a fost bătut cu bestialitate de – pare incredibil – două dintre rudele sale, Darius Trif (coincidență de nume) și Vlad Dobra.

  Surse autorizate spun că scandalul ar fi plecat chiar de la victimă, dar de aici și până la ceea ce a urmat a fost cale lungă. Inițial, între Darius Trif și cei doi a pornit o ceartă pe fondul consumului de alcool. „Au consumat băuturi alcoolice toți trei”, spun sursele noastre.

  Noaptea a fost furtună la Șiria, dar după furtună, Darius Trif și Vlad Dobra l-au căutat și l-au găsit la o intersecție de drumuri pe cel care avea să fie victimă. Ajunși față în față, Darius Trif și Vlad Dobra s-au provocat după care cel care avea să devină victimă a renunțat la idee și a luat-o la fugă. A ajuns pe un câmp de la marginea comunei unde a fost prins de cei doi și bătut cu sălbăticie, fiind efectiv desfigurat.

  A fost găsit la miezul nopții de un cioban. „A fost norocul lui. Dacă nu era găsit, într-o oră jumătate-două ar fi murit din cauza rănilor și probabil a hipotermiei”, spun sursele noastre.

  Agresorii, Darius Trif și Vlad Dobra au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați mâine la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile cu încadrarea: tentativă de omor.

  Victima, Darius Trif, se află la secția de reanimare a Spitalului Clinic Județean Arad, fiind în comă.

  Fotografia cu Darius Trif (în partea din stânga, sus) a fost blurată pentru că poate produce un puternic impact emoțional.

  PRECIZARE: Inițial am greșit prenumele victimei și a unuia dintre agresori, scriind Daniel în loc de Darius.

   

  UPDATE 

  CITEȘTE informații despre starea de sănătate a lui Darius Trif cu CLICK pe titlul de mai jos:

  Darius Trif, tânărul bătut cu bestialitate azi noapte la Șiria, se zbate între viață și moarte. „Este în stare foarte gravă”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.