duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tentativă de omor în comuna Zăbrani! Beat fiind, un adolescent l-a înjunghiat cu un briceag pe un tânăr de 19 ani

  de Andreea Daniela B. | 5 mai 2021, 3:14 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Comunicat. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 05.05.2021 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui inculpat în vârstă de 18 ani, cu privire la comiterea infracţiunii de tentativă la omor, prev. de art.32 Cod penal rap la art.art.188 al.1, 2 Cod penal.

  Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că: În seara zilei de 04.05.2021, inculpatul, pe fondul consumului de alcool, i-a aplicat persoanei vătămate de sex masculin, în vârstă de 19 ani, trei lovituri cu un cuţit tip briceag, care i-au produs plăgi în zona toracelui şi a coapsei. Infracţiunea a fost comisă într-un loc public, în faţa unui imobil situat în localitatea Chesinţ, comuna Zăbrani, județul Arad.

  Inculpatul a fost reţinut în data de 05.05.2021 şi urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă.

  Facem precizarea că acţiunea penală are ca obiect tragerea la răspundere penală a persoanelor care au săvârşit infracţiuni şi se pune în mişcare când există probe din care rezultă presupunerea rezonabilă în acest sens, iar reţinerea constituie măsură preventivă, activităţi care nu înfrâng principiul prezumţiei de nevinovăţie de care se bucură persoanele cercetate.

  După cele întâmplate, băiatul în vârstă de 19 ani a ajuns la spital, însă nu a avut nevoie de operație. Se pare că plăgile i-au fost suturate, iar în acest moment se află sub observație medicală, în stare de conștiență și este cooperant.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.