sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tenisul reîncepe cu turneele amatorilor. Vladimirescu găzduiește, între 6-8 iunie, o primă competiție. Reguli stricte pentru disputarea partidelor

  de Dan Lazăr | 5 iunie 2020, 7:47 AM | Coronavirus | Sport | Topic special | Vladimirescu

  0

  Cupa „Tenis Premier” este primul turneu de tenis din acest an găzduit în județul nostru. Competiția găzduită de baza de tenis din Vladimirescu face parte din Circuitul Tenis Partener România, un adevărat campionat național al amatorilor.

  Turneu de categoria Silver, Cupa „Tenis Premier” are tablouri de concurs pentru categoriile 4, 5, 6 și 7 (cel mai valoros, cu 4 participanți la start).

  Reguli speciale

  * Se va juca exclusiv de simplu, cu un program mai aerisit, care să reducă pe cât de mult posibil interacțiunea jucătorilor între seriile de meciuri.

  * Obligativitatea ca reprezentanții clubului să realizeze un triaj epidemiologic la intrarea în bază, prin măsurarea temperaturii și înscrierea datelor personale într-un tabel nominal prezent la recepție.

  * Jucătorii nu vor putea intra însoțiți în club, cu excepția minorilor care vor avea dreptul la un singur însoțitor, care nu va avea acces pe bancă sau pe marginea terenului.

  * Participanții la evenimente vor trebui să vină gata echipați pentru meci, accesul la vestiare (cu excepția toaletelor) urmând a fi interzis din motive de siguranță sanitară. Nu vor putea fi accesate nici alte facilități cu risc epidemiologic major, precum: dușuri, sala de fitness, sala de masaj, sala de mese etc.

  * Salutul de la fileu, de la începutul și finalul meciului, se va face de la distanță, nefiind permis contactul fizic între cei doi jucători. Dealtfel, regula spune că jucătorii vor trebui să păstreze 2 metri distanță în repaus și minimum 6 metri în timpul jocului.

  * Este interzisă schimbarea terenului în timpul partidei și se recomandă dezinfectarea mâinilor după fiecare două ghemuri. Clubul va trebui să asigure, pe fiecare teren, material dezinfectant pentru mâini și echipament sportiv.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.