Tenisul de masă a reintrat în carantină! Cupa României, programată la Arad, a fost amânată

  de Dan Lazăr | 30 octombrie 2020, 10:40 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Consiliul Director al FRTM, întrunit în ședința de urgență, a decis, în unanimitate, amânarea competițiilor sportive planificate în perioada imediat următoare, din cauza evoluției îngrijorătoare a numărului de cazuri COVID-19 pe teritoriul României.

  În aceste condiții, reprogramarea competițiilor din calendarul intern se va face la o dată ulterioară, cu recomandarea ca acestea să se desfășoare în sistem bulă, cu testarea anterioară a tuturor participanților.

  Astfel, Aradul ar fi trebuit să găzduiască luna viitoare, în perioda 17-19 noiembrie, Cupa României pentru tineret şi seniori.

  Noul sezon al întrecerilor de tenis de masă pe echipe a debutat acum două săptămâni, cu turneele tur. La Buzău, fetele de la CSM Arad, pregătite de Cristian Dodean, au avut un parcurs în urma căruia s-au clasat pe locul 5, cu 10 puncte.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.