joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Temperaturile scăzute din termometre îi „trimit” pe arădeni la spital

  de Special Arad | 5 decembrie 2019, 1:56 PM | Știri Arad

  0

  Deși temperaturile din termometre au început să scadă, iar sezonul în care gripa și alte afecțiuni ale căilor respiratorii începe să își arate colții, momentan nu poate fi vorba de cazuri foarte grave sau o epidemie. La Spitalul Județean arădenii se prezintă cu cu diverse probleme ale căilor respiratorii, unii ajung să fie internați, iar alții pleacă acasă cu un simplu tratament.

  Astfel în perioada 25 noiembrie-04 decembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe s-au prezentat 167 de arădeni cu afecțiuni ale căilor respiratorii, din care 85 sunt minori.

  Momentan nu poate fi vorba de o epidemie de gripă sau alte viroze, dar pericolul nu a trecut având în vedere temperaturile, și fluctuația lor, care ne așteaptă în perioada imediat următoare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.