#Teleorman Leaks. Ce conține valiza? Cine este Nicoleta Pene?

  de - | 6 noiembrie 2018, 9:11 AM | Naţional

  1

  Jurnaliștii de la Rise Project au publicat luni primul articol cu conținutul valizei primite de la un țăran din Teleorman. Imediat, site-ul a picat. Digi24 vă prezintă în continuare primele informații din articolul „C-O-N-Ț-I-N-U-T-U-L”. Potrivit sursei citate, în hard-disk-ul extern se află toate documentele din computerul Nicoletei Pene – directorul comercial al Tel Drum, scrie digi24.ro.

  Primul articol face referire la Nicoleta Pene (foto) – responsabila cu banii firmei Tel Drum și apropiata lui Petre Pitiș. Pe LinkedIn ea se descrie directorul comercial al Tel Drum.

  Jurnaliștii de la Rise Project mai scriu că ea a venit în Tel Drum „ca un nimeni” și că ascensiunea ei este „de domeniul fantasticului”, iar apoi a ajuns să „taie și spânzure”.

  Nicoleta Pene a adus-o în Tel Drum și pe sora ei – Florentina Biolan – „ocupată cu modellingul și cu o intrigă amoroasă în Mexic”. Soțul Nicoletei Pene – Ionuț Dacian – a fost director de mecanizare în Tel Drum până în 2014. După ce s-a angajat la RAR Teleorman, el a omis să completeze în declarația de avere că soția lui lucrează la Tel Drum.

  Jurnaliștii de la Rise Project au precizat că au intrat și în posesia multor fotografii, multe dintre ele trimise între Nicoleta Pene și Petre Pitiș. De altfel, ei sunt și prieteni de familie și păstrează „pozele lui șeful” din Cuba, adică Petre Pitiș.

  Nicoleta Pene nu este doar angajată a firmei din Teleorman, ci a intrat „în combinație”. Mama acesteia „primește pe card sume cu zerouri mai multe decât în telenovelele turcești”.


  Nicoleta Pene la un protest față de Klaus Iohannis, în 2017

  Citește continuarea pe Digi24

  Citește articolul #TELEORMANLEAKS: C O N Ț I N U T U L pe Rise Project

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. După cum mă aștemptam, nimic nou. Totul este conform „strategiilor de partid” românești.
   Știți deja că este vorba de foiletonul „Cum să furi meleoane fără număr” … din afaceri cu bani publici. Iar Înțepații, încă se mai ceartă pe „doctrine” politice și haștaguri penibile.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.