miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Telefoanele pliabilele Samsung Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 vor fi lansate în august

  de - | 20 mai 2021, 10:51 PM | IT

  0

  Samsung are o mulțime de telefoane interesante pe drum – un Galaxy Z Flip 3, un Galaxy Z Fold 3 și un Galaxy S21 FE. Dar se pune întrebarea: când anume vom ajunge să le vedem pe toate? O nouă scurgere de informații a oferit câteva indicii despre toate aceste trei telefoane Samsung viitoare.

  Potrivit publicației britanice TechRadar, care citează surse din China, Samsung Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3 și Samsung Galaxy S21 FE își vor face o apariția oficială în august. Această informație se potrivește cu unele dintre zvonurile pe care le-am auzit până acum despre o lansare în luna august. Mai concret ar fi vorba despre un eveniment Galaxy Unpacked care va avea loc la sfârșitul lunii august.

  Seria Samsung Galaxy S21 a fost lansată în ianuarie, o lună mai devreme decât telefoanele anterioare din seriile Galaxy S. Acest lucru a făcut ca estimarea lansărilor din vară să fie mai greu de intuit. Pentru referință modelul Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat în octombrie 2020. Modelul Samsung Galaxy Z Flip 5G a fost lansat în august 2020, iar Samsung Galaxy Z Fold 2 a fost lansat în septembrie 2020. Astfel toate cele trei modele vor avea o data de lansare în acest an destul de apropiată de lansările de anul trecut.

  Majoritatea zvonurilor anterioare au sugerat că Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Fold 3 se vor lansa împreună, iar faptul că Samsung a ajustat numerotarea pentru a se potrivi, susține această teorie. Este plauzibil ca modelul dedicate fanilor, Samsung Galaxy S21 FE să fie lansat și el în același timp.

  Totuși, trebuie să ținem cont de o altă considerație: lipsa (aproape sigură) a seriei Galaxy Note 21 în acest an. Această serie purtătoare de S Pen se lansează de obicei în fiecare an în august (așa cum Samsung a făcut cu seria Galaxy Note 20), deci este de înțeles că Samsung ar dori să pună un alt eveniment de lansare în locul rămas gol în programul său de lansare.

  Fără seria Galaxy Note 21, suportul pentru S Pen va fi transferat modelului Samsung Galaxy Z Fold 3. Seria Galaxy Z, care cuprinde anul acesta pe Galaxy X Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 este văzută ca înlocuitoare pentru seria Galaxy Note 21 în anumite privințe – telefoane high-end, scumpe, destinate utilizatorilor avansați și profesioniști, cu cele mai bune componente și cel mai rafinat design Samsung.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.