sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tehnodomus va începe săptămâna viitoare lucrările de reabilitare a podului Decebal

  de Raluca Medeleanu | 5 septembrie 2019, 2:44 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Potrivit primarului Călin Bibarț, săptămâna viitoare municipalitatea va „bate palma” cu Tehnodomus pentru ca firma să înceapă, în sfârșit, lucrările de reabilitare a podului Decebal. Acesta ne-a declarat că și-ar fi dorit ca șantierul să fi început mai repede, cândva în această vară, ca să nu încurce circulația rutieră în perioada anului școlar, însă că – din păcate – atât a durat procedura de licitație.

  Menționăm că, deși valoarea lucrărilor era estimată inițial la 9 milioane de lei, suma finală cu care a câștigat Tehnodomus licitația se ridică la 7,6 milioane de lei (TVA inclus).

  Firma are la dispoziție oficial o perioadă de 8 luni să termine lucrările, însă municipalitatea nu e chiar atât de optimistă, speculând că probabil podul va fi gata într-un an. Traficul rutier va fi afectat per ansamblu doar pe câte o bandă și va fi închis complet doar în momentul în care se vor realiza lucrările de consolidarea a pilonilor de susținere.

  Adăugăm că reprezentanții municipalității ne declarau în iunie:  „prin efectuarea acestor lucrărilor de reparații, durata de exploatare va crește cu peste 25 de ani”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu stiu de ce mai o dau in lambada cu licitatiile cand oricum stim ca Tehnodomus lucreaza cel mai ieftin, cel mai bine si cel mai repede.

   Vezi exemplul celorlalte ctitorii cu Tehnodomus in Arad. Cele “terminate” si cele care asteapta inca izbavirea

   Hai “ succesuri”.

   Eu as propune sa sparga toate podurile, Bulevardele toate de-a curmezisul si sa inceapa si schimbarea liniilor de tramvai

   N-as lasa haosul asa doar pe jumatate, daca tot incepe anul scolar.

   Sa dam tot orasul peste cap pana la capat, ce dracu

   +18 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.