miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Teatrul Mefisto din București aduce la Arad „Bărbații la 40, femeile la 43”

  de Tomck@t | 22 iunie 2021, 1:24 PM | Cultură

  0

  „Bărbații la 40, Femeile la 43” este un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puțin o dată în viață, despre „middle age crisis”. Spectacolul Teatrului Mefisto din capitală va ava loc pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” vineri, 25 iunie, de la ora 20:00.

  Biletele, în valoare de 60 de lei, se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în format fizic la Cafeneaua Literara Joy’s și în magazinele Flanco. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

  Să te înșele soția cu „cel mai prost din clasă”, să te prindă criza de la 40 cu un milion de euro în cont sau să fii părăsit pentru că ești un om prea bun la suflet, sunt problemele cu care se confruntă personajele noastre surprinse în trei tablouri: la 29, la 40 si apoi la 43 de ani. În distribuție: Leonid Doni, Andreea Mateiu si Octavian Strunilă. Scris și regizat de Octavian Strunilă.

  În „Bărbații la 40, Femeile la 43”, Leonid Doni este glumețul clasei! Acel tip de personaj care cu riscul de a se face de râs, încerca în fiecare zi să facã ceva comic doar ca să se facă remarcat. Îl regăsim acum, la mai bine de 10 ani de la terminarea liceului, neschimbat. La fel de singur si la fel de glumeț! Nu a găsit încă fata potrivită dar are speranțe!

  Andreea Mateiu este femeia căsătorită cu bărbatul de succes, plin de bani si cu o sumedenie de amante. În pragul vârstei de 40 de ani, soțul se îndrăgostește de o „puștoaică de 23 de ani” si o lasă baltă cu doi copii si fără nicio carieră. Simte ca-i fuge pământul de sub picioare și caută o soluție sa-și repună ordine în viată. Cu mult umor si autoironie reușește să preia, într-un sfârșit, controlul situației!

  Octavian Strunilă este „avocat în cele mai mari procese din țara asta”, după cum se laudă chiar el si trăiește intens fiecare clipă, consumând cele mai scumpe băuturi în compania celor mai frumoase femei. Este victima crizei de la 40 de ani, conștientizează asta si o savurează din plin! Este un nemernic dar își asumă asta. Viața însă, ne face mai multe surprize decât ne putem noi imagina și eroul nostru se vede depășit de o situație total neprevăzută si plină de un umor debordant!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.