joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Teatrul de vară ETHOS își redeschide porțile. Startul se dă cu spectacolul „Constelații”

  de Special Arad | 5 iunie 2018, 2:04 PM | Cultură

  0

  Timp de două luni, începând cu 13 iunie, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, pe scena din curtea Centrului Cultural Județean Arad (str. George Barițiu, nr. 16) vor avea loc spectacole de teatru dar și concerte, fiind invitați artiști care se bucură de recunoaștere și apreciere la nivel național și internațional.

  Spectacolul care va da startul ediției cu numărul șase a Teatrului de Vară este „Constelații” de Nick Payne, un spectacol al Teatrului de Artă din București (regia: George Dogaru), cu Ioana Barbu și Marin Grigore în distribuție.

  CONSTELAȚII este o piesă despre liberul arbitru și prietenie. Despre teoria multiversului cuantic, dragoste și miere. Marianne este fizician la Universitatea din Sussex, iar Roland este un simplu apicultor. Se cunosc întâmplător. Prima întâlnire nu iese deloc bine. Dar noroc că există și o a doua șansă, și o a treia, și a patra…

  Spectacolul s-a mai jucat la Arad, chiar luna trecută, la festivalul Particles.

  Intrarea este liberă.

  PROGRAMUL COMPLET (iunie – iulie – august)

  teatrul de vara 2018 ok

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.