sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Teatrul Clasic „Ioan Slavici” continuă tot cu spectacole online. Miercuri: „Dezorient Express”

  de Tomck@t | 26 mai 2020, 2:34 PM | Cultură

  0

  Miercuri, 27 mai, de la ora 19:00, pe pagina de facebook a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad va fi difuzată din nou o înregistrare mai veche a unui spectacol teatral arădean: „Dezorient Express”, în regia și conceptul scenic ale Andreei Gavriliu. În continuare, nu se știe nimic despre data în care teatrele arădene își vor redeschide porțile.

  „Dezorient Express” a avut premiera pe 13 iunie 2015 și din distribuție fac parte actorii Andrei Elek, Robert Pavicsits, Cecilia Donat, Olga Diana Török / Alina Vasiljević, Angela Petrean-Varjasi, Marian Parfeni, Radu Vulpe, Ștefan Statnic și Carmen Vlaga-Bogdan.

  Spectacolul spune povestea unui tren al viitorului care pornește într-o călătorie inedită, iar prin hubloul imens al compartimentului se dezvăluie spații din ce în ce mai exotice și din ce în ce mai neobișnuite, dezorientând spectatorul. Acest tren nu este unul obișnuit, el are superputeri, călătorind atât pe pământ, cât și sub apă, pentru ca în final să ajungă chiar pe lună. Călătoria devine din ce în ce mai halucinantă pe măsură ce personajele devin din ce în ce mai „autentice”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.