Teatrul arădean difuzează încă un spectacol online, în această seară, sub îndemnul #stămacasă

  de Special Arad | 25 martie 2020, 4:57 PM | Cultură

  0

  Fiți responsabili, #stațiacasă și bucurați-vă de spectacolele online ale Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, montări pe care teatrul arădean a decis să vi le dăruiască, de două ori pe săptămână, pe pagina sa de facebook. Astfel, miercuri, 25 martie, de la ora 19.00, puteți urmări „Cei mari, cei mici…” – un spectacol semnat Ioan Peter Pit. 

  …alături de cei dragi. Cam așa s-ar încheia o urare standard efectuată cu ocazia unui eveniment, de regulă, aniversar. Ce urmează? Mulțumesc, Inimioară, sau Like, în funcție gradul de apropiere față de persoana care te gratulează.  Niciodată n-am înțeles de ce se spune ,,alături” și nu împreună cu ei. Despre cum e când începi să trăiești ,,pe lângă”  tine, pe lângă ceilalți(mai mult sau mai puțin aropiați) este și povestea care vi se propune. De la distanță. Din pricina situației aparte pe care o traversăm. Vremuri. De învățat să fiu împreună cu mine, cu cei dragi. Și într-o zi, bună, din nou, împreună cu voi.” – spune Ioan Peter Pit.  

  Întâlnirea teatrală de miercuri, 25 martie, de la ora 19.00, e un bun prilej de întâlnire cu actorii: Carmen Vlaga Bogdan, Cecilia Lucanu Donat, Andrei Elek și Ioan Peter Pit. Echipa artistică este completată inspirat de Indre Colta – care semnează costumele, Anamaria Șerban – decorul și George Dancu – muzica. 

  Spectacolul va fi disponibil pe pagina de facebook a TCISA timp de 48 de ore. 

  Spectacolul îl veți putea urmări AICI, la ora menționată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.