vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Țeapă… N-a fost să fie nici luni. Ziua Z a stadionului Francisc Neumann pare lungă cât toate zilele

  de Lucian Dănilă | 18 februarie 2020, 12:55 PM | Sport | Topic special

  3

  „O chestiune de zile”, așa zice Sergiu Bîlcea, cel anunțat ca fiind candidatul liberalilor la Primăria Arad la alegerile din acest an, când vine vorba despre începerea ultimei etape de lucrări la Stadionul Francisc Neumann.

  Ceea ce raportează ei, politicienii arădeni, în zile, noi raportăm în ani. Nici nu mai trebuie să aduc aminte că lucrările la arenă au început în urmă cu șase ani. Șaaaaaase aaaani!

  Acel singur plic cu oferta pentru finalizarea ultimei etape de lucrări s-a depus demult, dar Primăria încă deliberează. De ce deliberează? Pentru că nu mai știu nici cei de la PNL cine are voie să vorbească sau să posteze pe rețelele de socializare despre lucrările din Arad. De când s-a depus acel unic plic, Aradul a căzut victimă a certurilor dintre Bibarț și Bîlcea, a bătăliei pentru cine va ocupa fotoliul de la kilometrul 0, al campaniei de prea-mărire a partidului dusă de Ghiță și Geanina. Acum, Bibarț are „block”, iar comunicatele importante pentru țară le face exclusiv Sergiu…

  De când au început lucrările la arenă, Gheorghe Falcă a mai scos o carte, dar trecerea de la prima la a doua este elocventă. Dacă prima a fost despre „Societatea vie”, acum ne spune despre „o stea căzătoare”, semn că și ce a mai fost viu prin Aradul anului 2011, an în care a scos prima carte, a murit și… a mai căzut o stea.

  În ritmul acesta, Ziua Z va fi probabil ziua de 30 februarie. Nu, nu o mai căutați, că nu există… E lungă cât toate zilele.

  Vorba lui Eminescu, „Noi o vedem / Dar nu e…”

  Vă las mai jos postarea…

  „Sergiu Bîlcea

  1 oră · Public

  Stadionul UTA arată deja bine, începerea ultimei etape de lucrări este o chestiune de zile. Suntem aproape de visul iubitorilor de fotbal din Arad – UTA în prima ligă, pe un stadion nou”.

  arena 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dupa ce de aproape 6 ani te chinui sa ridici un stadionas si bravezi ca intri in ultima etapa a lucrarilor, mi se pare incredibil.
   Acesti domni, fost, actual,viitor se vor impauna peste ani si ani cu deosebita lor realizare.
   Asta e Aradul lucrului bine facut intr-o Romanie normala!

   +15 voturi
   +1
   -1
  2. Stadionul a intrat atat de mult la apa in astia 6 ani incat o sa ajungem sa va dea iar CMCA in judecata pentru ca la meciul de deschidere cand veti incerca sa faceti o investigatie despre cum toate biletele au fost date pe sub mana membrilor PNL Arad (e atat de mic stadionul incat nici nu cred ca intra toata clientela PNL pe stadion), iar taranimea (nu, nu, doamna de fier a Aradului va fi la loc de cinste pe stadion, alaturi de baiatul de mai sus) va ramane cu buza umflata incercand sa intre.

   +11 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.