„Te voi ierta, promit!” Promisiunea Carminei, o poveste despre iubire dar și cele mai mari dezamăgiri (Foto)

  de Lucian Dănilă | 10 iulie 2018, 11:46 AM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Este povestea în care iubirea atinge cele mai intense trăiri, în care sunt cuprinse cele mai frumoase sentimente, dar – ca multe alte povești de dragoste – toate acestea vin la pachet cu cele mai mari dezamăgiri.

  „Te voi ierta, promit!” este cartea a cărei autor este Carmen Cadar, Carmina, cea care vă așteaptă mâine, 11 iulie, de la ora 17, în sala mare de la Consiliul Județean Arad, pentru a vă o prezenta. Va fi o lansare cu surprize, cu muzică, cu dans, cu mici și deloc plictisitoare discursuri, o seară în care puteți să vă întâlniți și să vorbiți cu autoarea.

  Printre „vinovații” scoaterii la lumină a acestei povești se numără Alexandru și Mariana Ilarion, de la Editura „Noul Scrib” din Arad, acolo unde practic s-a născut această carte.

  Este cartea de debut a Carminei, o carte care va fi prezentată de scriitoarea arădeană Mihaela Livia Popa.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.