Te doare mintea! Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce tăia țevile de încălzire ale unei case din Vlaicu

  de Andrei Fuliaș | 28 februarie 2020, 7:23 PM | Știri Arad

  0

  Este incredibil până unde le merge mintea unora, atunci când vine vorba de a face un ban rapid și nemuncit. Așa se face că, un bărbat de 48 de ani din localitatea arădeană Chișineu-Criș a venit joi la Arad ca să facă „treabă”.

  Individul a pus ochii pe țevile sistemului de încălzire ale unui imobil situat pe Calea Aurel Vlaicu. Și s-a apucat de treabă.

  Astfel, polițiștii Secției 1 Vlaicu l-au surprins pe bărbat în timp ce disloca, în vederea sustragerii, mai multe componente de țeavă din cupru de la sistemul de încălzire al respectivului imobil.

  În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru tentativă de furt și distrugere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.