miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Taximetriștii au luat cu „asalt” cadrele medicale din spitalele arădene. Nu a scăpat nimeni fără un buchet de flori

  de Mihai Todoca | 2 aprilie 2020, 2:45 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În perioada aceasta, orice gest nu poate trece neobservat. Mai ales dacă este făcut cu drag pentru cei care sunt în prima linie împotriva pandemiei aceasta care la unii parcă le-a luat mințile. Chit că este vorba de o cursă cu taxi gratuită, o mâncare caldă, sau echipamente medicale, tot ceea ce face societatea civilă pentru cadrele medicale din spitalele arădene au un singur scop: aprecierea muncii cadrelor medicale! Asta fără niciun interes, în contrapartidă cu anumite personalități politice care încearcă să mai și „prindă” ceva capital politic în vremurile astea. Dar nu mergem mai departe cu ideea anterioară pentru că nu își are locul, le știm intențiile și ne-am săturat de ele.

  De ceea ce nu ne-am săturat însă este să vedem oameni frumoși, oameni faini care pun mână de la mână și fac un gest pe cât de simplu, pe atât de binevenit.

  Așa stă treaba și cu arădenii de la volanul unor taximetre, care și-au încărcat mașinile cu flori, și-au pus măștile pe fețe și au luat cadrele medicale din spitalele arădene (județean, municipal, TBC) prin surprindere, oferindu-le câte un buchet de flori.

  Printre corturi de triaj și consultări, cadrele medicale au primit câte un buchet de flori din partea taximetriștilor membri a inițiativei „Taxi pentru Sănătate”. Mesajul? Mulțumim pentru tot ceea ce faceți! Vă apreciem!”.

  Cum spuneam la început, orice gest în aceste vremuri este binevenit, apreciat și va rămâne cu siguranță de neuitat!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.