miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tatiana, iubirea tuturor șefilor din ANCPI și… a întregii clase politice, din dreapta sau din stânga sau din față, pune-ți naibii mască că nu ești primă d(r)onă!

  de O. Peniță | 6 iulie 2021, 2:06 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  8

  Nederanjată de nimic de „zeci” de ani, trecută pe sub toate regimurile și… regimentele societății noastre murdare și mizerabile, directoarea OCPI Arad s-a dat azi cu cremă pe față – din aceea de calitate că, deh, salariul de director nu e de aruncat (și nici veniturile…) și a apărut în fața noastră, într-o conferință de presă cu o temă importantă (despre care scriem într-un alt articol, că nu vrem să-l deformăm în contextul prezent), arătându-și, într-un spațiu închis, Căminul Cultural din Vladimirescu, în fața și printre zeci de persoane, fața neprihănită, fără nicio mască, dar cu câteva grimase cauzate probabil de emoția inerentă unui personaj care vine să se laude, dar probabil fără prea multă muncă sau cunoștințe despre cât s-a muncit în spatele ei. Dar asta e menirea directorilor de după Revoluție…așa că nu o să aprofundăm și comentăm, deocamdată, subiectul.

  În fine, nu e treaba noastră cum își conduce Tatiana Clepe, directoarea OCPI Arad, oamenii, cum îi pune la muncă și cum urlă la ei în numele statului român, încât un adevărat inventar al cuvintelor deocheate este expus până și pe rafturile de la raionul de bomboane de supt al magazinului Supeco, aflat în spatele OCPI Arad, dar e clar că la o încălcare a legii ne referim în cazul de față. Probabil că madame Clepe se vede și se crede în postura de manager al unei companii proprietate personală, nicidecum al unei instituții de stat în care să fie ea, directoarea, un exemplu pentru toată lumea, din moment ce și-a permis să se expună în fața noastră fără mască, nici măcar la antebraț, adică agățată la vedere, văzută de toți… noi toți, probabil pulimea pentru ea, referindu-ne la jurnaliști, la cetățeni din Vladimirescu, inclusiv la șefa ANCPI și prefectul Aradului prezenți la prezidiu, care asudam și transpiram de ne venea să-i înjurăm pe toți conducătorii de la Iliescu (inclusiv) încoace. Iar ea, madame Butterfly, doar să zâmbească pe sub mustață și să aprobe din cap, obedient, toate dezacordurile – și nu au fost puține – șefei sale directe, venită de la București, fără ca măcar să citească, din respect pentru noi, măcar o dată ce avea scris pe ciornă.

  Revenind la Clepe și tot încercând să ne explicăm psihologic și psihiatric ce s-a întâmplat în „mintiuța” ei de ne-a insultat pe toți nepurtând mască, în Căminul Cultural Vladimirescu, am găsit câteva variante. Ce-i drept, neverosimile, dar ai știi?! S-o fi crezând parașută… ceva deasupra tuturor, în aer, sau vreo primă d(r)onă în Vladimirescu, din moment ce și-a permis aroganța să încalce o regulă stabilită chiar de Guvernul care a păstrat-o în funcție, asemeni și altor Guverne, de dreapta, de stânga sau de centru.

  Deci, doamna director, Clepe Tatiana, poftiți vă rugăm la cabinetul șefei de la resurse umane (că am înțeles că e capabilă), unde să dați un test de aptitudini de conducător-exemplu și, eventual, să vă scrieți o amendă pentru zădărnicirea combaterii bolilor și să o plătiți online. Că despre celelalte… aroganța la adresa noastră și a celorlalți despre care am amintit mai sus, n-are rost… n-o să se întâmple nimic fiindcă trăim în România.

  Revenim într-un alt articol cu subiectul conferinței de presă – într-adevăr o realizare pentru comuna Vladimirescu.

  PS: Cu mască, fără mască – pe ritm de dans (atenție la picioare!)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Duduia sefa care glasuieste nu reuseste sa articuleze corect in romana 2 cuvinte.
   Se screme sa vorbeasca 2 minute in care spune nimic.
   Sigur a fost numita sefa pe criterii de competenta.
   Iar marea realizare pentru comnua este ca au reusit sa „tufa” toate adresela din comuna si unde era necesar si unde nu…
   Modificand adresele din CF-uri trebuie schimbate toate actele unde apar adresa, buletin, utilitati, taloane masini, CIV-uri masini, acte firme, ipoteci banci, etc.
   Vor avea plin frigideru multi ani de acum incolo.

   --21 voturi
   +1
   -1
  2. O multime de CF-uri sunt gresite. Unii au fost lasati fara case, altii fara terenuri, altii s-au trezit ca au uzufruct pe casa, altii ca nu mai au ce aveau in vechiul CF, s.a.m.d…. O lucrare facuta de mantuiala i-ar tanti Tatiana habar n-are pe ce lume traieste….

   --21 voturi
   +1
   -1
  3. Și la Simand sunt praf CF-urile! Tot așa le-au adus prin Martie și gata treaba! Acuma umblam noi pe banii noștri sa le refacem in instanța ! Rușine incompetenților, doar ați luat banii și ați stricat ce aveau făcut bun oamenii !

   --21 voturi
   +1
   -1
  4. Este interesant ca la fata locului de munca, tanti încearcă sa dea vina pe alții cum ca ar fi mana ziariștilor. Pai, madam, ai purtat ori ba, masca? Ai încălcat ori ba, legea? Ai pus la îndemână posibilitatea de a nu schimba numerele de la case ori ba? Ai oferit soluții primarului ori nici u ți-ai bătut capul?

   --25 voturi
   +1
   -1
  5. Fosta cică un pamflet!
   Nu era el chiar… drept.
   Însă oamenii vorbesc
   Și nu știu tot ce primesc.
   Că se aruncă ea,găina,
   În ogradă la vecina.
   Nici nu mai ști ce să crezi,
   Când găinile sunt verzi.
   Deși, au murit de mult!
   Dar când curtea nu-i a ta,
   Te cam doare la basma.
   Și așa frumoși, ca porcii
   Împroșcăm în grupa mare
   Și dăm vina pe vecina,
   Chiar și când se ia lumina.
   Dacă are ograda mare,
   S-o umplem de 💩tare!

   +62 voturi
   +1
   -1
  6. Ce articol de 2 lei, facut probabil „pe comanda speciala”. Cea mai senzationala stire din Aradul asta de rahat este ca o directoare de nu stiu unde, nu a purtat masca intr-o sala imensa si aerisita. Ma iertati, stimate autor de pseudo-articol, dar i-ati tinut lumanarea doamnei in ultimii 30 de ani (de la Iliescu incoace)? Ati stat cumva la posteriorul dansei de i-ati numarat partenerii sexuali avuti in anii precedenti? Sincer, ati merita sa va dea in judecata pentru defaimare, pentru ca daca ii ziceati ca e curva pe fata, inca suna mai bine decat sa scrieti cu un tupeu jegos ca o ia din toate partile. Nu stiu, probabil si la dumneavoastra in familie figura materna se regasea adesea in aceeasi postura si aveti foarte vivide imaginile intiparite in cerebel.

   Probabil nu stiti, dar va informez eu.. amenzile fantoma de „zadarnicire a bolilor” se dau doar de anumite institutii ale statului, nu de CAP-ul de la Ususau asa cum reiese din articol. Poate se dorea sa fie un pamflet, dar mi-e teama ca simtul umorului va este la fel de viu ca si strabunica. Si la fel de colorat.

   Si in fine, daca va simtiti lezat de nepurtarea unei masti de catre o alta persoana, puteati sa apelati la libertatile cetatenesti si sa mergeti … cu satelitu’, poate chiar acolo langa Supeco. Sau poate chiar intr-un mediu mai calduros care sa va aminteasca de slujba dumneavoastra de noapte, vis-a-vis de cimitirul din Gradiste.

   Rusinos, draga redactie, ca il lasati pe acest domn, Ovidiu PeniSa, la tastatura. Va da un renume prost cu articolele astea „wow”, „bomba”, „senzational”, „incendiar” si e pacat.

   +47 voturi
   +1
   -1
  7. Dar vai, domnule castigator de premiu Puli(i)tzer… Cam partinitor in acest „articol”. De unde stiti ca sefa de la resurse umane este capabila? Ati facut un sondaj intre membrii stangii, dreptii si celorlalte directii de sus, de jos, din fata si din spate? Doamna cu pricina este mai..priceputa? „Inghite” sarcinile mai eficient? Ati verificat oare si dumneavoastra? Uite, pe mine nu m-a insultat nepurtand masca si salut initiativa dansei de a fi promotoarea revenirii la normalitate. Hai sictir, stimate autor.

   +39 voturi
   +1
   -1
  8. Articol la comandă!!! Ce legătură are purtarea unei măști cu competentele profesionale ale doamnei director?! Doamna director este trimisă la „doamna” de la resurse umane care culmea este catalogată ca fiind capabilă de către autorul articolului,pardon „pamflet”,că nu a avut decență de a-și asuma cele scrise.

   +40 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.