sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tatăl ucigaș a fost internat la psihiatrie! Fiica mai mare a luptat cu criminalul, dar fără nicio șansă…

  de Special Arad | 30 martie 2015, 9:20 AM | Naţional

  1

  Cele două fetițe ucise de tatăl lor într-o anexă a gospodăriei erau cunoscute în zona Olt pentru talentul lor muzical. Tragedia s-a produs în localitatea Mirila, în Olt.

  Marina și Claudia, în vârstă de 9 respectiv 15 ani, apar și într-un filmuleț prezentat de Antena 1, în care Marina declară „mi-ar plăcea să cânt toată viața”. Nu o va mai face… Tatăl ei a trimis-o în lumea cealaltă, o lume a îngerilor, așa cum era și ea și Claudia.

  Potrivit purtătorului de cuvânt Poliţiei Judeţene Olt, Claudia Radu, bărbatul în vârstă de 39 de ani, găsit spânzurat sâmbătă alături de cele două fiice ale sale, era cercetat de poliţişti pentru loviri sau alte violenţe, în urma unei altercaţii cu soţia sa.

  „La Poliţie este în lucru un dosar în care bărbatul era cercetat pentru loviri sau alte violenţe. Cazul a avut loc în urmă cu o lună, soţia trebuia să aducă certificat medico-legal”, a spus Claudia Radu.

  Ea a precizat că în familia respectivă au mai avut loc conflicte între soţ şi soţie, iar de fiecare dată bărbatul a fost amendat.

  Pe de altă parte, reprezentanţi ai Poliţiei Olt spun că bărbatul a fost internat la Secţia de Psihiatrie a spitalului din Slatina.

  Apar detalii şocante în cazul bărbatului care şi-a spânzurat cele două fiice, apoi şi-a pus ştreangul de gât. Legiştii spun că fata cea mare s-a luptat pentru viaţa ei, însă nu a avut nicio şansă. O dovedesc urmele de lovituri de pe corpul ei. Când nu a mai putut să se apere, bărbatul  a spânzurat-o. Apoi s-a sinucis, lângă fiicele sale. Cei care cunosc familia din localitate Bobiceşti, judeţul Olt, susţin că ucigaşul a repetat se pare un scenariu sinistru: în urmă cu câţiva ani, mama lui s-a sinucis în acelaşi loc. Se pare că omul a recurs la acest gest ca să se răzbune pe soția sa,  care îl părăsise. Sătulă de bătăile pe care le îndurau și ea, și fetițele, femeia a depus actele de divorț.

  Tragedia ar fi putut fi evitată, spun apropiații,  dacă bărbatul de 39 de ani ar fi rămas internat în Secția de Psihiatrie a Spitalului din Slatina. A ajuns acolo din cauză că a încercat să se sinucidă cu pastile. A fost trimis acasă de medici, în urmă cu câteva zile, în  baza semnăturii unei rude. Un alt detaliu cutremurător a ieșit la iveală în ancheta crimei.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nebunii si betivii cronici nu au voie sa procreeze! Nu am chef nici sa-i tin pe banii mei in puscarii sau spitale! Nu vreau nici sa le cresc plozii(ca asta inseamna pe banii statului)fara numar si uneori taratzi!Mai lasati-ne cu drepturile(ne)omului!Cersetosii nu au voie sa procreeze! Sa nu se mai dea alocatii, ci sa procreeze doar cei care-si pot permite sa creasca copii sanatosi si educati! Betivii beau alocatia si fac mai multi plozi! Natia se duce naibii!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.