vineri, 23 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Tatăl a doi copii, prins în flagrant în timp ce întreținea relații cu un copil de 15 ani!

  de Special Arad | 18 martie 2015, 12:08 PM | Naţional

  0

  Un bărbat de 43 de ani, tată a doi copii, a fost prins în flagrant în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu un băiat de 15 ani. Un jandarm a observat scenele care aveau loc într-o maşină şi şi-a chemat imediat colegii.

  În faţa oamenilor legii, pedofilul şi-a recunoscut senin fapta şi a spus chiar că nu este prima oară când face așa ceva, scrie onlinereport.ro.

  Având doi copii minori acasă, nimeni nu ar fi bănuit că personajul din imagine are asemenea plăceri bolnave. Maşina parcată într-o zonă retrasă, pe malul râului Suceava, a atras atenţia unui jandarm care se afla în timpul liber. Acesta s-a apropiat şi a surprins scena de amor dintre bărbat şi adolescent. Şi-a alertat colegii, iar în faţa lor, pedofilul a mărturisit tot.

  „Un echipaj al jandarmeriei a depistat un bărbat de 43 de ani care în maşina personală întreţinea raporturi sexuale cu un adolescent de 15 ani”, a declarat Bogdan Cornaci, purtător de cuvânt Inspectoratul de Jandarmi Suceava.

  Bărbatul plătea 50 de lei pentru partidele de sex cu băiatul. El spune ca l-a cunoscut la o petrecere de copii, apoi au ţinut legătura. Nu este singurul detaliu şocant pe care l-au aflat oamenii legii. Bărbatul spune că nu e prima oară. Pentru fapta sa, bărbatul riscă ani grei in inchisoare. Băiatul de 15 ani este elev la un liceu cunoscut din Suceava.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.