miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Târgul Florilor și  Festivalul Familiei la Consiliul Județean Arad

  de Special Arad | 23 mai 2024, 2:48 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat CJA. Organizarea de târguri a devenit deja tradiție la nivelul Consiliului Județean Arad. În ultimii doi ani instituția a organizat zeci de astfel de evenimente, unele dintre ele în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Arad, cu scopul de a promova producătorii din județul Arad, care își pot astfel vinde produsele în căsuțele amplasate platoul Consiliului Județean. 

  Citește și: Circulație închisă pe strada Miron Costin, în această duminică

  Un astfel de eveniment este și Târgul Florilor, care se va desfășura în perioada 24 – 26 mai pe platoul din faţa Consiliului Judeţean, de pe strada Corneliu Coposu nr. 22, între orele 10.00 – 22.00.

  Vizitatorii vor putea cumpăra flori, plante ornamentale, lavandă și produse din lavandă, decorațiuni de curte și miere. În zona de alimentație publică vor fi comercianți de mezeluri, brânzeturi, burgeri, răcoritoare și înghețată, clătite, cozonaci secuiești, bere, mâncare gătită.

  Program 25 mai, Târgul Florilor, orele 18.00 – 20.00

  Concerte Clasa de canto (prof. Claudia Ștesco); Progresiv A

  Festivalul Familiei la Arad

  În data de 26 mai Consiliul Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean Arad organizează Festivalul Familiei la Arad. Evenimentul va avea loc la Consiliul Județean Arad, pe strada Miron Costin, între orele 14.00 – 21.00.

  Vă invităm să participaţi, cu mic cu mare, la un eveniment dedicat familiei (copii, părinţi, bunici), în cadrul căruia vor avea loc ateliere de creație pentru copii, activități sportive, Mickey și Minnie, spectacol de teatru pentru copii, concursuri și decoruri colorate, jocuri interactive, spectacol cu picioroange, păpușă gigant şi pictură pe faţă.

  Atât copiii cât și cei mari se vor bucura de o zi plină de activități creative, programul diversificat oferindu-le tuturor o opțiune de distracție.

  Program 26 mai, Festivalul Familiei

  Orele 14.00 – 21.00

  14.00 – 16.00 – Crosul Familiei

  16.00 -17.00 – Păpușă gigant și picioroange / Soso și Nuți Dorobanțu

  17.00 – 18.00 – Spectacol de teatru pentru copii – Ursul (ne)păcălit de vulpe / Distribuția: Roxana Sabău, Carmen Vlaga, Marian Parfeni

  18.00 – 19.00 – Jocuri interactive – Mickey&Minnie

  19.00 – Concerte Ribozom; Mădălina Boroneanț și THEO ROSE

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.