Târgul Estival a adunat sute de arădeni, în ciuda vremii de afară…

  de Raluca Medeleanu | 21 august 2015, 1:10 PM | Strada | Topic special

  0

  Chiar dacă vremea mohorâtă  pe care Aradul a avut-o în ultimele zile ar fi dat de bănuit că Târgul Estival, din cadrul Zilelor Aradului, va fi un tărâm pustiu, ziua de inaugurare a demonstrat, în mod surprinzător, exact contrariul.

  Porțiunea de bulevard dintre Primărie și Teatrul de Stat „Ioan Slavici” a început, încetul cu încetul, încă de azi dimineață, să se umple cu vizitatori curioși să exploreze tarabele cu produse de artizanat, flori, mâncăruri, suveniruri, bijuterii, sau tablouri, ca pe la orele amiezii să ajungă să fie efectiv ticsită de oameni.

  Sute de arădeni, de toate vârstele, de la cei mai micuți, până la cei mai învârstă, au ignorat vremea ploioasă de afară, și-au luat câte o umbrelă de rezervă și au ieșit pe Corso ca să vadă „ce se mai vinde”.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.