marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Târgul Estival a adunat sute de arădeni, în ciuda vremii de afară…

  de Raluca Medeleanu | 21 august 2015, 1:10 PM | Strada | Topic special

  0

  Chiar dacă vremea mohorâtă  pe care Aradul a avut-o în ultimele zile ar fi dat de bănuit că Târgul Estival, din cadrul Zilelor Aradului, va fi un tărâm pustiu, ziua de inaugurare a demonstrat, în mod surprinzător, exact contrariul.

  Porțiunea de bulevard dintre Primărie și Teatrul de Stat „Ioan Slavici” a început, încetul cu încetul, încă de azi dimineață, să se umple cu vizitatori curioși să exploreze tarabele cu produse de artizanat, flori, mâncăruri, suveniruri, bijuterii, sau tablouri, ca pe la orele amiezii să ajungă să fie efectiv ticsită de oameni.

  Sute de arădeni, de toate vârstele, de la cei mai micuți, până la cei mai învârstă, au ignorat vremea ploioasă de afară, și-au luat câte o umbrelă de rezervă și au ieșit pe Corso ca să vadă „ce se mai vinde”.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.