vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Târgul de viniluri revine cu ediția a V-a, într-o nouă locație

  de Tomck@t | 21 iunie 2020, 3:47 PM | Cultură | Știri Arad

  0

  După o pauză îndelungată din cauza pandemiei, revine cu o nouă ediție – a V-a – Târgul de viniluri. De data aceasta în aer liber, în incinta Ștrandului Neptun, la terasa Flex.

  Melomanii care preferă mai mult sunetul analogic decât cel digital vor avea de ales dintr-o colecție impresionantă de viniluri sâmbătă, 4 iulie, începând de la ora 17:00. Vor fi expozanți din Arad, din alte județe, dar și din Ungaria, care vor oferi spre vânzare atât viniluri noi, cât și second-hand. Printre ele, veți putea găsi discuri de diferite genuri muzicale, cum ar fi rock, jazz, disco, soul, funk, punk, etc., de la albume care au influențat istoria muzicii până la rarități.

  Înscrierile online ca expozant se pot face printr-un e-mail trimis la adresa [email protected] până la data de 2 iulie 2020 sau telefonic, la numărul de telefon 0762.687.475.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.