vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-au deschis târgul de flori şi cel de construcţii la Expo Arad

  de Special Arad | 21 aprilie 2023, 12:05 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad (CCIA) organizează în perioada 20-23 aprilie la Expo Arad, Târgul Primăverii (târgul de flori) și târgul Confort Construct & Instal (târgul de construcții).

  Cele două evenimente sunt organizate în parteneriat cu Consiliul Județean Arad și reunesc aproximativ 120 de firme care expun în cele trei pavilioane și spațiile exterioare de la Expo Arad.

  Târgul Primăverii, un eveniment așteptat de arădeni, vine cu o ofertă bogată de flori, amenajări peisagistice, articole pentru grădinărit, mobilier de grădină, plante ornamentale și pomi fructiferi, îmbrăcăminte, încălțăminte, bunuri de larg consum, decorațiuni, bijuterii, cosmetice și produse beauty, produse handmade, artizanat, jucării, produse agroalimentare, dulciuri, vinuri, bere artizanală.

  Târgul Confort Construct & Instal – construcții, instalații, mobilier și decorațiuni interioare, energii regenerabile, imobiliare aflat la a 27-a editie, este cel mai important eveniment de profil din Vestul României. Firmele participante vor expune tehnologii, materiale și echipamente pentru construcţii, tehnologii, echipamente şi materiale pentru instalaţii de încălzire, climatizare, electrice şi sanitare, mobilier și decoraţiuni interioare, echipamente de pază și protecție antiincendiu, energii regenerabile, imobiliare.

  Energia Verde – o temă de interes

  Vizitatorii se pot informa despre cele mai noi și inovative soluții prin care se pot reduce consumurile de energie dar și cum pot să își producă energia electrică și termică, posibilități de accesare programe de finanțare pentru instalarea de panouri fotovoltaice.

  Program vizitare:

  Joi, vineri, sâmbătă: 10-20
  Duminica: 10-16

   

  Citește și: Cel mai important târg de flori din regiune are loc la Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.