„Târgul de bunătăți arădene”, în weekend, în fața sediului CJA

  de Special Arad | 12 iulie 2022, 9:05 AM | Știri Arad

  0

  Pregătirile pentru „Târgul de bunătăți arădene”, ce va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, sunt în plină desfășurare. În perioada 16-17 iulie, în intervalul orar 10-22, arădenii pot vizita standurile amplasate în perimetrul Consiliului Județean, pe strada Corneliu Coposu. Un număr de 24 de expozanți și producători locali vor prezenta cele mai bune și gustoase preparate din gastronomia locală, dar și legume și fructe, sucuri, bere și vin.

  Alături de expozanți se vor afla elevi ai Școlii Populare de Artă, care vor susține concerte, după cum urmează:

  Sâmbătă, 16 iulie, ora 19:00
  Arthur Horeanu
  Lorena Gâlea
  Ariana Mancaș
  Axente Maya

  Duminică, 17 iulie, ora 19:00
  Ribozom
  Jessica Kiraly

  „Invităm arădenii, într-un număr cât mai mare, să vină la târg, să fie alături de producătorii locali și să încurajeze tot ce înseamnă promovarea bunătăților arădene. Avem produse locale a căror faimă s-a dus departe, dar avem și produse care așteaptă să fie descoperite și de care putem fi mândri. Vă invităm să vă bucurați de specificul arădean, de un sfârșit de săptămână frumos, și să luați parte la spectacolele din cadrul evenimentului”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Târgul este organizat de Consiliul Județean Arad, prin Centrul Național de Turism Arad și Centrul Cultural Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.