luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Târgul Agromalim 2014 – o reușită! Dar, totuși, unde a fost salamul de Nădlac?

  de Alin Olteanu | 17 septembrie 2014, 11:30 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Biroul de presă al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură informează publicul larg că ediția cu numărul 25 a celui mai mare eveniment internațional de agricultură din Vestul țării, AGROMALIM (11-14 septembrie 2014), a avut un succes răsunător, bucurându-se – susține acesta – de numeroase aprecieri. „Diversitatea ofertelor și serviciilor oferite de participanți în cadrul evenimentului AGROMALIM a fost un factor deosebit de relevant în aprecierile făcute de reprezentanții autorităților din domeniu, atunci când au catalogat evenimentul ca fiind, după anumite criterii, peste celelalte târguri de acest gen din țară. Ediția cu numărul 25 a evenimentului AGROMALIM a fost una de succes pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad și doresc să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la rezultatul acesteia”, a declarat Gheorghe SECULICI, președintele CCIA Arad.

  Aproximativ 12.000 de vizitatori, 3.500 de mp spațiu interior și 25.000 mp spațiu exterior ocupat, premiere mondiale, cursuri pe domeniu ecologic, conferințe, întâlniri de afaceri și multe oferte ale celor mai mari actori din domeniu, acestea sunt cifrele ediţiei din 2014 a evenimentului. Expoziția de animale din acest an a fost marcată de avizul nefavorabil primit de la autoritățile competente, în contextul interzicerii prezenței rumegătoarelor la târgurile de animale din toată țara.

  “Evenimentul a prezentat publicului oferte și servicii de calitate superioară ceea ce a compensat participarea mai redusă animalelor. În acest context, aduc aprecieri tuturor participanților pentru modul în care s-au prezentat la AGROMALIM și pentru felul cum au înțeles să se promoveze în fața publicului”, a declarat Adrian S. NEGRAU, directorul

  general CCIA.

  Nu negăm că evenimentul a fost unul reușit însă o întrebare tot ne frământă și nu ne dă pace: dacă tot e organizat în județul nostru, unde au fost expuse brandurile arădene la Agromalim? Unde a fost expus salamul de Nădlac că noi l-am căutat și nu l-am găsit!!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.