marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tanti Nela în acțiune în satele și orașele Aradului! Mai trebuie să bage mâna doar în buzunarul polițiștilor și atunci le-a făcut pe toate… (Video)

  de Andreea Daniela B. | 19 februarie 2021, 4:44 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În Arad avem hoți, mulți, care ori atacă magazinele, ori casele, mașinile, buzunarele unora sau tot ce li se poate părea lor interesant și aducător de beneficii. Nu sunt puțini cei care ajung pe mâna polițiștilor, însă din păcate avem excepții care nu se potolesc nici măcar după ce au un dosar penal sau chiar mai multe pe numele lor. Așa se întâmplă și în cazul de față. Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani care pare că se respectă, este bine îmbrăcată și nu dă semne că ar avea în gând să golească rafturile magazinelor și să plece fără să plătească. Și totuși, aparențele înșală și cititoarea care ne-a scris spune că femeia fură de mult timp, fiind deja cunoscută de toate vânzătoarele din Vinga, dar și de multe dintre cele din Arad.

  Cu un istoric încărcat, „doamna” Nela, așa cum o știu apropiații, fură de peste tot – susține patroana magazinului „Crenguța Market” din Vinga – apoi se face că plouă. Și pentru că nu a mai putut suporta „subtilizările” repetate, a contactat redacția Special Arad și ne-a povestit ce se întâmplă. Din relatările ei ne-am putut da seama foarte ușor că mediatizarea i se pare ultima soluție, sperând astfel să i se facă rușine doamnei Nela și să se oprească, într-un final, din furat.

  Fură de la «Crenguța Market» din Vinga și de la Profi, dar au recunoscut-o și proprietarii unor magazine din Arad. Au spus că a furat și de la ei, chiar începând cu anul trecut. Mai mult decât atât, aceasta și-a făcut nevoile în parcarea magazinului care era plină de clienți. Numele ei este Ștefan Cornelia, sau, cum o alintă cunoscuții, «Doamna Nela». A furat scule de mașină, plăci de păr, dar și salam, pateu sau chiar pâine. Ar fi furat și praful de pe jos dacă s-ar fi putut. A venit zile la rând, s-a băgat în seamă cu clienții magazinului și i-a întrebat unde stau spunând că este abia mutată în comuna Vinga. S-a depus plângere la poliția din Vinga. Poliția are înregistrări cu ea, a fost dusă la secție și i s-a făcut dosar penal. Anul trecut a furat din magazinul ACA din Vladimirescu, are cazier. Confruntată, doamna a spus că se poate să fi furat. Menționez că a fost lucidă și nu are vreo boală, este doar o hoață mai versată”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.