miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tânărul sportiv ucrainean Yevhen Malyshev (19 ani) a murit în război

  de Special Arad | 2 martie 2022, 6:21 PM | Internaţional | Sport

  0

  Mai mulți sportivi ucraineni de top rezistă invaziei ruse a țării lor, unii chiar se întorc acasă pentru a lua armele, scrie France24. Din păcate, un tânăr sportiv a murit deja în război.

  Tânărul biatlonist ucrainean Yevhen Malyshev, de doar 19 ani, a fost ucis ieri în războiul din Ucraina, scrie Gazeta Sporturilor, care citează Mundo Deportivo. Malyshev era în timpul serviciului militar și a murit după un atac desfășurat de forțele ruse pe teritoriul ucrainean.

  Yevhen Malyshev a fost membru al echipei naționale de tineret din 2018 până în 2020, scrie France24.

  Circumstanțele exacte ale decesului tânărului sportiv nu sunt clare, scrie Associated Press, dar știrea a fost confirmată pe site-ul Uniunii Internaționale de Biatlon, a cărei conducere a decis totodată să nu permită participarea niciunuia dintre sportivi sau oficiali ruși sau belaruși la evenimentele sale internaționale până la o nouă notificare.

  Potrivit France24 și agenției de știri din Franța, AFP, sunt pe frontul ucrainean și fostul campion la box Vitali Klitschko (50 ani), actualmente primar ar Kievului, campionul mondial la box Oleksandr Usyk în vârstă de 35 ani (care s-a întors în Ucraina pentru a-și apăra țara) și fostul tenisman Sergiy Stakhovsky (36 ani).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.