Tânărul dansator Robert Șiclovan a pierdut lupta cu boala la doar 16 ani

  de Special Arad | 21 July 2021, 8:32 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  Tânărul dansator Robert Șiclovan nu a mai putut ține piept nemiloasei boli de care suferea. A pierdut lupta cu viața.

  Robert Șiclovan, din Curtici, era dansator la Dum Dance Team, iar ultima parte a vieții sale a fost pentru el foarte dificilă. După ce a fost operat pe creier la Cluj, a urmat în această primăvară o strângere de fonduri pentru ca el să poată fi operat în străinătate. S-au adunat 56.000 euro în campania „Împreună pentru Robert” ca talentatul adolescent să fie operat în Israel.

  Cancerul însă a fost nemilos, iar Robert a pierdut marți lupta cu viața la doar 16 ani.

  „Cu tristețe va anunțăm că de astăzi Robert a devenit un îngeraș…Dumnezeu să il ierte și sa il odihnească in pace”, a scris marți instructorul său, Andrei Claudiu Dumitraşcu, pe pagina de Facebook.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.