Update Tânărul care a spart mașina de pe str. Miron Costin a fost reținut pentru 24 de ore

  de Special Arad | 7 December 2022, 11:26 AM | Știri Arad | Topic special | Urmăriți

  2

  În data de 6 decembrie, printr-un apel la 112, a fost anunțată spargerea unei mașini, pe strada Miron Costin din Arad. Semnalmentele autorului faptei au fost transmise prin stația radio către toate forțele de ordine din teren, iar în scurt timp, jandarmii arădeni au identificat în zona Gării un tânăr care corespundea datelor transmise.

  La vederea jandarmilor, tânărul a devenit agitat. În urma controlului corporal, a fost găsit asupra lui un telefon mobil pe care acesta a recunoscut că l-a furat. Tânărul de 18 ani a declarat jandarmilor că a reușit, cu ajutorul unei bujii, să spargă geamul unei mașini și să sustragă geanta care se afla pe scaun. După ce a văzut că în portofel sunt numai acte, a luat doar telefonul mobil, iar geanta a abandonat-o într-o toaletă publică.

  Ulterior, jandarmii au găsit geanta și actele în locul indicat, iar pe numele tânărului, au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunile de distrugere și furt, iar împreună cu bunurile recuperate, au fost predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

  Update

  Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, tânărărul de 18 ani, din Arad, care a spart mașina de pe strada Miron Costin din municipiu.

  IPJ informează în polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celui în cauză, acesta fiind bănuit și de comiterea altor fapte de această natură, în municipiu.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.