joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Tânărul care a rupt în bătaie un bărbat din Săvârșin a ajuns în fața magistraților din Lipova! Aceștia au emis un mandat de arestare

  de Special Arad | 19 iunie 2018, 12:08 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Titlu principal: Intoxicat de alcool, un tânăr de 22 de ani l-a bătut pe un bărbat din Săvârșin

  Polițiștii Secției nr. 8 Rurală Săvârșin au reținut un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.
  În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din Săvârșin, care, în noaptea de 08/09 iunie a.c., ar fi agresat un bărbat, lovindu-l cu pumnii și picioarele.
  În fapt, tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice într-un local de pe raza localității Săvârșin, după care ar fi plecat. Victima, un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate, ar fi părăsit ulterior incinta aceluiași local, deplasându-se spre domiciliu. Tânărul l-ar fi așteptat, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, cauzându-i leziuni care necesită aproximativ 7-9 zile de îngirjiri medicale.
  În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat și pentru alte fapte săvârșite cu violență.
  Se continuă documentarea întregii activități infracționale a tânărului în cauză.

  UPDATE: Pe numele tânărului de 22 de ani, din Săvârșin, reținut de polițiști pentru loviri sau alte violențe, magistrații Judecătoriei Lipova au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.