marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tânără de 17 ani din Arad, rătăcită în apropierea pârtiei de la Arieşeni! Tatăl său a alertat autoritățile

  de Special Arad | 30 ianuarie 2021, 7:19 PM | Știri Arad

  0

  O tânără de 17 ani, care s-a rătăcit în zona împădurită din apropierea pârtiilor din Arieşeni-Vârtop, a fost găsită cu ajutorul jandarmilor montani. Potrivit Jandarmeriei Alba, astăzi în jurul orei 13.00, jandarmii montani din cadrul Postului Arieşeni au intervenit în zona pârtiei Vârtop, pentru căutarea unei persoane rătăcite.

  Solicitarea a venit din partea unui bărbat din municipiul Arad, care a sesizat jandarmii montani despre faptul că fiica acestuia, o tânără de 17 ani, s-a rătăcit în zona împădurită de lângă pârtie.

  Jandarmii au plecat în căutarea fetei, cu care au ţinut în permanenţă legătura telefonică. În scurt timp, aceasta  a fost găsită la aproximativ 3 km de pârtie, în pădure. Aceasta a fost adusă la baza pârtiei, unde a fost încredinţată familiei.

  SURSA: adevarul.ro

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.