sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Tânăr în vârstă de 19 ani, hoțul unui bancomat de criptomonede. A fost găsit într-o casă din Vinga

  de Special Arad | 10 aprilie 2022, 11:24 AM | Regional

  0

  Un bancomat de criptomonede a fost furat dintr-un mall din Timișoara. Hoțul, un tânăr de 19 ani, a plecat cu el fără să dea de bănuit. Abia a doua zi proprietarii bancomatului și-au dat seama că aparatul în care se aflau 236.000 de lei, lipsește și au anunțat Poliția. Hoțul a fost prins în județul Arad și reținut.

  Bancomatul a fost furat vineri seara de un tânăr în vârstă de 19 ani. Acesta a scos aparatul din priza și l-a cărat până la mașină cu un utilaj de transportat paleți.

  Firma care deținea bancomatul a anunțat dispariția aparatului doar a doua zi. După ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, polițiștii l-au găsit pe hoț și l-au ridicat dintr-o casă din localitatea arădeană Vinga.

  Ofițerii au recuperat și o parte din bani, peste 180.000 de lei.

  Aproximativ 44.000 de lei au fost găsiți asupra hoțului, iar 8.500 erau îngropați în grădină. De asemenea, în bancomatul abandonat pe câmp se mai găseau 127.000 de lei pe care hoțul nu reușise să îi scoată.

  Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

  Anchetatorii încearcă să înțeleagă de ce s-au activat atât de târziu sistemele de securitate ale aparatului și de ce era ancorat superficial, astfel că a putut fi luat pe sus și cărat cu ușurință până în parcare.

  Sursă Digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.