miercuri, 27 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Tânăr din județul Hunedoara, găsit fără suflare într-un pârâu la Hălmagiu

  de Ioana Costaș | 15 mai 2023, 3:42 PM | Știri Arad

  1

  Trupul neînsuflețit al unui tânăr din județul Hunedoara a fost găsit, duminică, într-un pârâu din localitatea Hălmagiu.

  Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, ar fi participat la un eveniment ce a avut loc în zonă. Potrivit informațiilor noastre, cadavrul nu prezintă urme de violență și nu sunt suspiciuni în ceea ce privește decesul.

  Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad pentru efectuarea autopsiei. În urma efectuării acesteia va putea fi stabilită – cu exactitate – cauza decesului.

  UPDATE

  „În ziua de 14 mai, polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț au găsit în albia unui pârâu din Hălmagiu, cadavrul unui bărbat de 30 de ani, din județul Hunedoara. Trupul neînsuflețit nu prezenta urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și luării măsurilor de urmare. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”, au transmis reprezentanții IPJ Arad în acest caz.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Decesul se aseamănă cu cel al lui Aurel Jigovan, fost paroh la Parohia Barațca ce a slujit la Penitenciarul Arad. Mai mult, tatăl tânărului decedat a lucrat la Penitenciarul Deva. Între decese sunt 3 zile și vreo 70 de km intre localități. Cred că trebuie investigat mai cu atenție…

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.