Update Bărbat din localitatea Neudorf, găsit mort pe pat la câteva zile după ce a fost bătut cu bestialitate!

  de Special Arad | 18 December 2019, 1:43 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: Arhivă)

  Un tânăr de 24 de ani a fost găsit astăzi mort în patul său, în localitatea Neudorf (comuna Zăbrani). Existând suspiciuni că moartea acestuia nu ar fi fost naturală, cei care l-au găsit au chemat Poliția Arad.

  Din informațiile pe care le deținem până la această oră se pare că a fost vorba despre o bătaie în care au fost implicate trei persoane, între care doi frați. Mai știm că în urma altercației tânărul găsit acum decedat a fost așezat pe un pat, în casă și abia astăzi a fost găsit.

  Bătaia a avut loc în cursul zilei de duminică

  În aceste momente la fața locului s-a deplasat o echipă din IPJ Arad, alături de un procuror.

  Revenim cu amănunte pe măsură ce acestea ne parvin.

  UPDATE

  Așa cum ne aștepatm, primele informații pot conține și greșeli, fiind făcute în regim „online”. Victima, bărbatul găsit mort, are 45 de ani, iar autorul, din ce aflăm abia acum, ar avea 24 de ani (fiidn probabil vorba despre cel care a aplicat lovitura cauzatoare de moarte)

  Imagine cu rol ilustrativ

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.