luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Tânăr decapitat de tren pe podul CFR Micălaca. Se pare că și-a filmat moartea

  de Special Arad | 8 iulie 2019, 2:49 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Imagine cu scop ilustrativ (foto: Dani Jorza / Flickr)

  În urmă cu aproximativ o oră, un tânăr a fost decapitat de trenul care mergea de la Arad spre Timișoara, undeva în zona cartierului Subcetate, foarte aproape de Gara CFR Aradul Nou.

  Trenul a staționat mai bine de 40 de minute, după ce mecanicul și-a dat seama că a accidentat pe cineva.

  Un călător din tren ne-a sunat și ne-a relatat parțial cele întâmplate: se pare că se filma cu telefonul sau că vorbea cu cineva, nu se știe sigur. Cert este că a fost decapitat, iar corpul i-a rămas intact. Lângă corpul său se afla telefonul și ochelarii de soare.

  Din cele văzute și auzite în tren, se pare că este vorba de un tânăr cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani.

  UPDATE – Polițiștii nu au reușit să-l identifice deocamdată pe bărbat. Telefonul acestuia, un Samsung alb, a fost găsit blocat cu parolă.

  UPDATE 2 – Tânărul de aproximativ 25 de ani a fost accidentat mortal pe podul CFR Micălaca – Aradul Nou de trenul Regio 2604, care circula pe directia Arad – Timișoara.

  UPDATE 3 –  A fost identificată victima evenimentului feroviar, în persoana unui tânăr de 21 de ani, din Arad. Nu sunt suspiciuni, primele cercetări confirmând ipoteza sinuciderii.Cadavrul a fost transportat la SJML, în vederea efectuării autopsiei.

  Citește și : Edi Prodan? Edi e tânărul care și-a pus capăt zilelor la doar 21 de ani. În urma sa rămâne un mare semn de întrebare și un gest care a șocat Aradul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.