vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tânăr de 18 ani, reținut de polițiști după ce a furat o bicicletă

  de Special Arad | 21 octombrie 2021, 11:43 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au fost sesizați despre furtul unei biciclete, din fața unui local de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, în ziua de 19 octombrie.

  În urma investigațiilor efectuate, a fost identificat un arădean de 18 ani, bănuit de sustragerea bicicletei, care ar fi fost lăsată neasigurată. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de acest gen.

  Bicicleta, în valoare de aproximativ 900 de lei, nu a fost recuperată, urmând a fi continuată documentarea activității infracționale a tânărului, în vederea recuperării prejudiciului și luării de măsuri legale. Acesta va fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.