sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Tânăr de 16 ani, din Craiva, arestat preventiv pentru un omor săvârșit în 2020

  de Special Arad | 5 aprilie 2022, 3:30 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  În continuarea cercetărilor efectuate într-un caz de omor săvârșit la data de 30 ianuarie 2020, la data de 31 martie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Tribunalului Arad, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară la imobile situate pe raza localității Craiva.

  De asemenea, în urma investigațiilor efectuate în cauză și în baza probatoriului administrat au mai fost puse în executare 3 mandate de aducere, în vederea audierii persoanelor bănuite și clarificării stării de fapt.

  Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a dispus la data de 31 martie reținerea unui tânăr de 16 ani, din localitatea Craiva, bănuit de comiterea faptei, iar la data de 1 aprilie, magistrații Tribunalului Arad au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, urmând ca acesta să fie supus unei expertize medico-legale psihiatrice în vederea stabilirii discernământului.

  Activitatea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției pentru Operațiuni Speciale și de cel de specialitate al Institutului de Criminalistică din cadrul I.G.P.R.

  La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști ai Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.